Scherpe prijs-kwaliteitverhouding​

Ledlicht advies

Omega Building 2
Eerlijk en vrijblijvend

LED licht advies

Eerlijk advies is wat je krijgt bij Ledlicht Totaal. Wij helpen jou van A tot Z bij de keuze van de juiste Ledverlichting voor jouw situatie. Wij geven advies, maken lichtplannen, leveren producten en installeren wanneer je dat wenst. Heb je vragen over lichtontwerp voor bijvoorbeeld het aanlichten van gebouwen of monumenten of kunst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tot wel 80% besparing

Waarom overstappen naar ledverlichting?

De belangrijkste reden die wij kunnen noemen is energiebesparing. Een ledlamp bespaard vergeleken met gloei- of halogeenlampen tot 80% energie. Ten opzichte van Tl verlichting is deze besparing gemiddeld 60% en met gebruik van lichtmanagement tot 80%. Door deze grote energiebesparing is de investering snel terug verdiend, variërende van 6 maanden tot enkele jaren afhankelijk van de situatie. Hierin telt over het algemeen de regel hoe hoger het verbruik, hoe lager de terugverdien tijd. Ledverlichting verbruikt niet alleen minder maar gaat ook nog eens veel langer mee waardoor de onderhoudskosten ook lager zijn.

Retail led-verlichting laten plaatsen door Ledlicht Totaal
Drie verschillende subsidies

LED licht subsidieregeling

De overheid probeert het overstappen naar ledverlichting te stimuleren doormiddel van subsidies. Er zijn drie verschillende subsidies waar je mogelijk gebruik van kunt maken, dit zijn EIA (Energie-investeringsaftrek), KIA (kleinschaligheids-investeringsaftrek) en de subsidie voor sportverenigingen en stichtingen, wij kunnen jou hierbij helpen.

Buiten de subsidie waar je recht op kunt hebben is er een verplichting opgenomen in het bouwbesluit. Elk kantoor groter dan 100m² moet voldoen aan minimaal energielabel C. Wanneer het pand hier niet aan voldoet mag het per januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden. Daarnaast heeft de tweede kamer een motie aangenomen om het gebruik van enkel ledverlichting aan bedrijven te verplichten per juli 2020.

LEDlicht Totaal

Waarom je moet kiezen voor Ledlicht totaal:

Wij helpen graag

Professioneel LEDlicht Totaal oplossing nodig?

LEDlicht Totaal is een onafhankelijk bedrijf waardoor in het eindresultaat altijd de beste keuzes zijn verwerkt voor jouw specifieke situatie. Elk gebouw en ruimte heeft zijn eigen toepassing waardoor ledverlichting maatwerk is.

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.