Scherpe prijs-kwaliteitverhouding​

Bespaar energie met ledverlichting op kantoor

De productiviteit van je medewerkers verbeteren én een lagere energierekening. Ledverlichting maakt het mogelijk.
Future proof

Waarom ledverlichting de enige juiste oplossing is

Ledverlichting heeft veel voordelen. Het brengt positieve verandering in de gezondheid van medewerkers. Om nog niet eens te spreken over de geldbesparing. In onze ogen is ledverlichting tegenwoordig de enige goede oplossing waar het om verlichting gaat, want hiermee:

Ledlicht Totaal Specialisten in duurzame led-verlichting voor bedrijven

Bespaar je op energiekosten en onderhoud

Een kantoorruimte verlichten vereist vaak een groot lichtplan. Dat betekent dat de energiekosten hoog zijn. Gaat er een lamp kapot? Dan heeft dit bij conventionele verlichting veel voeten in de aarde. Ledverlichting is duurzaam en gaat langer mee. Sterker nog: je bespaart tot wel 80% op je energieverbruik.

Verbeter je de gezondheid en productiviteit van je medewerkers

Je kent het vast wel: je hebt vermoeide ogen, geen concentratie en je voelt je niet actief. Uit onderzoek blijkt dat lichtkleur en -intensiteit hierin een grote rol spelen. Te warm licht is geen goede optie voor kantoor, omdat dit het lichaam instelt op rust. Een goede tint is koel wit of daglicht wit. Per ruimte zullen we een lichtplan opstellen met daarvoor de juiste kleur- en intensiteit.

Creëer je een veilige situatie

Veel lampen bevatten kwik. Dit komt vrij als er een lamp breekt, en dat is schadelijk voor de gezondheid. Dat risico wil je in kantoorruimtes (en daarbuiten) niet nemen. Ledverlichting bevat geen schadelijke stoffen. Zo bied je je medewerkers altijd een veilige werkomgeving.

Werkwijze

Binnen een paar stappen een succesvolle ledinstallatie

Als je zeker weet dat je (volledig) wilt overstappen naar ledverlichting, ben je bij LedLicht Totaal aan het juiste adres voor snelle levering. In slechts 4 simpele stappen beschik je over ledverlichting in jouw kantoor:

Fase 1

Kennismaking & advies

We maken graag eerst kennis en bespreken je wensen. Ook bekijken we het gebouw en geven op basis hiervan advies.

Fase 2

Gratis offerte & lichtplan

Als we in kaart hebben gebracht wat de wensen zijn, stellen we gratis een offerte op. Desgewenst stellen we een lichtplan op, zodat je weet wat per ruimte de opties zijn.

Fase 3

Subsidieaanvraag

Er zijn momenteel 3 subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke mogelijkheden beschikbaar voor je zijn. 

Fase 4

Installatie

Het is zover! We komen met ons team langs om de ledinstallatie te plaatsen.

Jouw voordelen

Daarom kies jij voor een LedLicht Totaal oplossing!

Kies voor een LED-lichtoplossing van Ledlicht Totaal en profiteer van topkwaliteit, snelle levering, deskundig advies en een oplossing op maat voor jouw specifieke situatie.

Eén aanspreekpunt voor alles

Je hebt één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project.

We zijn onafhankelijk

We zijn onafhankelijk: je krijgt altijd de beste lichtoplossing voor jouw situatie.

We leveren altijd snel

Korte levertermijn, snel genieten van LED-verlichting!

Nergens zo goedkoop

Je krijgt een erg scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Vakkundige veilige installatie

Je bent zeker van een veilige installatie door onze actuele kennis.

Kwaliteit & tevreden klanten

Topkwaliteit LED-verlichting voor jouw perfecte verlichtingsoplossing.

Onze klanten

Zij besparen al op energie! Volg jij ook?

CLC

Kantoren

Het volgende
project is
van jou?

Reviews

Zij zijn al om naar led. Nu jij nog!

Jouw specialisten

Ontmoet jouw ledverlichting specialisten

Ledverlichting wil je natuurlijk alleen door echte vakexperts laten installeren. Dan weet je zeker dat je een veilige situatie voor zowel je werknemers als klanten creëert. Wij werken samen met een team van ervaren installateurs en specialisten. Hierdoor kunnen wij grote en meerdere projecten tegelijkertijd aan.

Dit moet je weten over ledverlichting:

Hoe snel je je investering in ledverlichting terugverdient, ligt aan het verbruik. Vaak is een investering in 6 maanden terugverdiend. Als je minder verbruikt, zul je er misschien een aantal jaar over doen.

Dat is afhankelijk van de huidige situatie. Ledverlichting bespaart 60% ten opzichte van TL-verlichting. Met een lichtmanagementsysteem loopt dat zelfs op tot 80%. Gebruik je momenteel gloei- of halogeenlampen? Dan is de besparing 80%.

In het kort: ja! De overheid stimuleert het gebruik van ledverlichting. Er zijn drie verschillende subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke aansluit op jouw situatie.

De overheid stelt bepaalde eisen aan kantoorverlichting. Zo is het belangrijk dat er minstens sprake is van energielabel C. Ook is de kleur en intensiteit van de verlichting belangrijk voor prestaties van medewerkers.

Wij helpen graag

Professioneel LEDlicht Totaal oplossing nodig?

LEDlicht Totaal is een onafhankelijk bedrijf waardoor in het eindresultaat altijd de beste keuzes zijn verwerkt voor jouw specifieke situatie. Elk gebouw en ruimte heeft zijn eigen toepassing waardoor ledverlichting maatwerk is.

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.