skip to Main Content

Retail verlichting

Retail verlichting vraagt om uitzonderlijk maatwerk. Nergens is het verschil zo groot als bij Retail verlichting. Of het nu autoshowrooms, kledingwinkels, slagerijen, groente- en fruitspeciaalzaken, bakkerijen, viswinkels, supermarkten, hotels, restaurants of pubs betreft, wij zorgen voor het best passende concept om producten en verse voedingswaren optimaal te belichten.

Retail verlichting heeft veel verschillende mogelijkheden. Er moet rekening worden gehouden met verschillende doeleinden zoals taakverlichting, veiligheid en de presentatie van het product. Voor Retail verlichting is een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar zoals LED line, railverlichting, inbouwverlichting, Hangverlichting, Opbouwverlichting, Wandverlichting, Inbouwpanelen, staande armaturen, LED strips, 3-Fase rails en ga zo maar door. De keuze die je hierin maakt hangt af van vele factoren en het doel dat je wilt bereiken.

Betere Retail verlichting levert geld op

Om een voorbeeld van verschillende toepassingen binnen Retail verlichting te geven nemen we een supermarkt.

De hoofdgang leidt klanten door de winkel en biedt een ruime keuze aan andere gangpaden. Door middel van de juiste verlichting kan de route van de klant gestuurd worden. Zo loop je in één ruimte langs verschillende voedingswaren als brood, vlees, zuivel, groente en fruit. Elk voedingswaar heeft zijn eigen LED kleur om de specifieke attractieve eigenschappen over te brengen naar de klant. Het brengt de natuurlijke kleuren naar voren, met name de kleuren geel, groen en rood in de desbetreffende doelgroepen. Vlees vraagt hierdoor om speciale eigenschappen van de LED verlichting, met een sterke rode en witte kleur kan er een mooi contrast gecreëerd worden dat net dat beetje extra kan geven waardoor klanten tot kopen overgaan.

U zult zien dat betere verlichting geld opbrengt in plaats van geld kost. Want de juiste Retail verlichting schept niet alleen de perfecte koopomgeving, maar is ook nog eens zeer energiezuinig.

Bent u op zoek naar Retail verlichting?

Wij geven u graag GRATIS en geheel vrijblijvend advies

Back To Top