Scherpe prijs-kwaliteitverhouding​

Meer verkopen met de juiste verlichting

Een product kan met licht precies zó gepresenteerd worden dat het de verkoop bevordert. Etenswaren worden bijvoorbeeld anders verlicht dan kleding. Binnen de retail weten wij wat voor jouw product het beste werkt.

Future proof

Waarom ledverlichting jouw omzet helpt groeien

Of het nu autoshowrooms, kledingwinkels, slagerijen, groentezaken, bakkerijen, viswinkels, supermarkten, hotels of restaurants betreft: wij leveren maatwerk. Juist omdat deze ruimtes allemaal zo anders zijn, kijken onze specialisten graag met je mee. Met ledverlichting:

Bespaar je op energiekosten en onderhoud

Een grote ruimte verlichten vraagt om een groot lichtplan, wat hoge energiekosten met zich meebrengt. Als er een lamp kapotgaat, levert dit bij gewone verlichting meestal behoorlijk wat gedoe op. Ledverlichting is duurzaam en gaat langer mee. Je bespaart hiermee zelfs tot wel 80% op je energieverbruik.

Verkoop je meer producten

Het ene product is het andere niet. Dat weten we bij LedLicht Totaal als geen ander. Voor iedere winkel of branche weten we hoe je een product goed belicht. We weten wat het aantrekkelijk maakt voor consumenten. Met belichting kun jij dus meer omzet behalen. Iets wat elke ondernemer wil, toch?

Creëer je een veilige situatie

Veel lampen bevatten kwik. Dit komt vrij als er een lamp breekt, en dat is schadelijk voor de gezondheid. Een risico dat je beter kunt voorkomen. Ledverlichting bevat geen schadelijke stoffen, waardoor jij je klanten en medewerkers een veilige omgeving biedt.

Werkwijze

Binnen een paar stappen een succesvolle ledinstallatie

Als je zeker weet dat je (volledig) wilt overstappen naar ledverlichting, ben je bij LedLicht Totaal aan het juiste adres voor snelle levering. In slechts 4 simpele stappen beschik je over ledverlichting in jouw winkel:

Fase 1

Kennismaking & advies

We maken graag eerst kennis met je om je wensen te bespreken. Ook bekijken we dan meteen je winkel en geven op basis hiervan advies.

Fase 2

Gratis offerte & lichtplan

Als we in kaart hebben gebracht wat de wensen zijn, stellen we gratis een offerte op. Desgewenst stellen we een lichtplan op, zodat je weet wat per ruimte de opties zijn. Ook geven we je mee hoe je jouw producten het beste belicht.

Fase 3

Subsidieaanvraag

Er zijn momenteel 3 subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke mogelijkheden beschikbaar voor je zijn.

Fase 3

Installatie

Het is zover! We komen met ons team langs om de ledinstallatie te plaatsen.
Jouw voordelen

Daarom kies jij voor een LedLicht Totaal oplossing!

Kies voor een LED-lichtoplossing van Ledlicht Totaal en profiteer van topkwaliteit, snelle levering, deskundig advies en een oplossing op maat voor jouw specifieke situatie.

Eén aanspreekpunt voor alles

Je hebt één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project.

We zijn onafhankelijk

We zijn onafhankelijk: je krijgt altijd de beste lichtoplossing voor jouw situatie.

We leveren altijd snel

Korte levertermijn, snel genieten van LED-verlichting!

Nergens zo goedkoop

Je krijgt een erg scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Vakkundige veilige installatie

Je bent zeker van een veilige installatie door onze actuele kennis.

Kwaliteit & tevreden klanten

Topkwaliteit LED-verlichting voor jouw perfecte verlichtingsoplossing.

Onze klanten

Zij besparen al op energie! Volg jij ook?

Het volgende
project is
van jou?

Reviews

Zij zijn al om naar led. Nu jij nog!

Jouw specialisten

Ontmoet jouw ledverlichting specialisten

Ledverlichting wil je natuurlijk alleen door echte vakexperts laten installeren. Dan weet je zeker dat je een veilige situatie voor zowel je werknemers als klanten creëert. Wij werken samen met een team van ervaren installateurs en specialisten. Hierdoor kunnen wij grote en meerdere projecten tegelijkertijd aan.

Dit moet je weten over ledverlichting:

Hoe snel je je investering in ledverlichting terugverdient, ligt aan je verbruik. In veel gevallen is de investering in 6 maanden terugverdiend. Als je minder verbruikt, doe je er misschien een paar jaar over.

Dat is afhankelijk van de huidige situatie. Ledverlichting bespaart 60% ten opzichte van TL-verlichting. Met een lichtmanagementsysteem loopt dat zelfs op tot 80%. Gebruik je momenteel gloei- of halogeenlampen? Dan is de besparing 80%.

In het kort: ja! De overheid stimuleert het gebruik van ledverlichting. Er zijn drie verschillende subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke aansluit op jouw situatie.

Veiligheid staat voorop. Gelukkig zit dat met ledverlichting goed. Daarnaast wil je producten op de juiste manier belichten. Het ene product vereist warme verlichting, de andere verkoopt beter met koeler licht; met ledverlichting kan het allemaal.

Wij helpen graag

Professioneel LEDlicht Totaal oplossing nodig?

LEDlicht Totaal is een onafhankelijk bedrijf waardoor in het eindresultaat altijd de beste keuzes zijn verwerkt voor jouw specifieke situatie. Elk gebouw en ruimte heeft zijn eigen toepassing waardoor ledverlichting maatwerk is.

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.