Scherpe prijs-kwaliteitverhouding​

Goed zicht in de werkplaats met ledverlichting

In het magazijn, de fabriek, bedrijfshal of werkplaats is goed zicht onmisbaar. Om goed te kunnen zien of je goed werk levert en veilig omgaat met de materialen, heb je betrouwbare verlichting nodig.
Future proof

Waarom ledverlichting zorgt dat je een beter product aflevert

We hebben bij LedLicht Totaal meerdere oplossingen op maat gemaakt voor de industrie. Zo weten we bijvoorbeeld precies hoe de juiste verlichting voor een drukkerij in elkaar zit. En welk licht het beste stimuleert in een fabriek. Vaak zien we dat de kwaliteit van oude verlichting sterk is afgenomen, waardoor er te weinig licht aanwezig is. Een tekening of klein lettertype is dan ook regelmatig lastig te lezen. In de meeste gevallen kunnen wij oude installaties als lichtlijnen hergebruiken. Dit doen we door armaturen 1 op 1 te vervangen door universele armaturen, welke vaak meer dan 200% van de huidige lichtsterkte leveren. Met ledverlichting:

Bespaar je op energiekosten en onderhoud

Een grote ruimte verlichten vereist vaak een groot lichtplan. Dat betekent dat de energiekosten hoog zijn. Gaat er een lamp kapot? Dan heeft dit bij conventionele verlichting veel voeten in de aarde. Ledverlichting is duurzaam en gaat langer mee. Sterker nog: je bespaart tot wel 80% op je energie.

Verbeter jij je service

In een magazijn heb je minder licht nodig. Als je producten beoordeelt, is het juist wel belangrijk dat je goed licht hebt. En daarbij is de kleur ook essentieel. Onze specialisten Sander en Gerard weten er alles van. Met het juiste licht werk je niet alleen sneller en geconcentreerder, maar zorg je ook voor precieze afwerking van een product.

Creëer je een veilige situatie

Veel lampen bevatten kwik. Dit komt vrij als er een lamp breekt, en dat is schadelijk voor de gezondheid. Dat risico wil je niet nemen. Ledverlichting bevat geen schadelijke stoffen. Zo bied je jouw werknemers altijd een veilige omgeving.

Werkwijze

Binnen een paar stappen een succesvolle ledinstallatie:

Als je zeker weet dat je (volledig) wilt overstappen naar ledverlichting, ben je bij LedLicht Totaal aan het juiste adres voor snelle levering. In slechts 4 simpele stappen beschik je over ledverlichting in jouw werkplaats of fabriek:

Fase 1

Kennismaking & advies

We maken graag eerst kennis en bespreken je wensen. Ook observeren we de bedrijfsruimte en geven op basis hiervan advies.

Fase 2

Gratis offerte & lichtplan

Als we in kaart hebben gebracht wat de wensen zijn, stellen we gratis een offerte op. Desgewenst stellen we een lichtplan op, zodat je weet wat per ruimte de opties zijn.

Fase 3

Subsidieaanvraag

Er zijn momenteel 3 subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke mogelijkheden beschikbaar voor je zijn.

Fase 4

Installatie

Het is zover! We komen langs met ons team om de ledinstallatie te plaatsen.

Jouw voordelen

Daarom kies jij voor een LedLicht Totaal oplossing!

Kies voor een LED-lichtoplossing van Ledlicht Totaal en profiteer van topkwaliteit, snelle levering, deskundig advies en een oplossing op maat voor jouw specifieke situatie.

Eén aanspreekpunt voor alles

Je hebt één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project.

We zijn onafhankelijk

We zijn onafhankelijk: je krijgt altijd de beste lichtoplossing voor jouw situatie.

We leveren altijd snel

Korte levertermijn, snel genieten van LED-verlichting!

Nergens zo goedkoop

Je krijgt een erg scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Vakkundige veilige installatie

Je bent zeker van een veilige installatie door onze actuele kennis.

Kwaliteit & tevreden klanten

Topkwaliteit LED-verlichting voor jouw perfecte verlichtingsoplossing.

Onze klanten

Zij besparen al op energie! Volg jij ook?

Prozee

Industrie

JM Montage

Industrie

Het volgende
project is
van jou?

Reviews

Zij zijn al om naar led. Nu jij nog!

Jouw specialisten

Ontmoet jouw ledverlichting specialisten

Ledverlichting wil je natuurlijk alleen door echte vakexperts laten installeren. Dan weet je zeker dat je een veilige situatie voor zowel je werknemers als klanten creëert. Wij werken samen met een team van ervaren installateurs en specialisten. Hierdoor kunnen wij grote en meerdere projecten tegelijkertijd aan.

Dit moet je weten over ledverlichting:

Hoe snel je je investering in ledverlichting terugverdient, ligt aan het gebruik. Vaak is een investering in 6 maanden terugverdiend. Als je minder verbruikt, zul je er misschien een aantal jaar over doen.

Dat is afhankelijk van de huidige situatie. Ledverlichting bespaart 60% ten opzichte van TL-verlichting. Met een lichtmanagementsysteem loopt dat zelfs op tot 80%. Gebruik je momenteel gloei- of halogeenlampen? Dan is de besparing 80%.

In het kort: ja! De overheid stimuleert het gebruik van ledverlichting. Er zijn drie verschillende subsidies mogelijk. Wij zoeken voor je uit welke aansluit op jouw situatie.

Veiligheid is hier essentieel, maar dat geldt ook voor de juiste belichting van een product waarmee je bezig bent. Onze experts leveren hiervoor een plan bij je aan.

Wij helpen graag

Professioneel LEDlicht Totaal oplossing nodig?

LEDlicht Totaal is een onafhankelijk bedrijf waardoor in het eindresultaat altijd de beste keuzes zijn verwerkt voor jouw specifieke situatie. Elk gebouw en ruimte heeft zijn eigen toepassing waardoor ledverlichting maatwerk is.

Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.