skip to Main Content

Wie zijn wij

Ledlicht Totaal is een familiebedrijf. Tijdens de vele keukentafel gesprekken hebben wij onze interesse vanuit verschillende hoeken omtrent verlichting met elkaar gedeeld. Na enige tijd en onderzoek hebben wij het idee gekregen dat het bundelen van onze ervaring en kennis wel eens een mooi concept zou kunnen zijn.

Lichtontwerper & Vertegenwoordiger - Sander

Mijn ervaring (Sander) komt vanuit de jeugdzorg en ggz waar ergonomie erg belangrijk is. De invloed van verlichting en daglicht op het welzijn van de mens heeft mij altijd enorm geïnteresseerd. Om als professional bekwaam te worden heb ik de lichtopleiding gevolgd aan het Lighting Design Academie. Als lichtontwerper en vertegenwoordiger help ik u graag bij het maken van een plan en het geven van advies.

Technisch specialist - Gerard

Als technisch specialist (Gerard) met ruim 40 jaar ervaring heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld als elektronica specialist, programmeur en installateur waarbij ik mijzelf Ingenieur mag noemen. Met ruime ervaring op het gebied van het keuren van arbeidsmiddelen en installaties volgens de NEN normering (zie https://attrana.nl/ ) kunt u er vanuit gaan dat wij goed installatie werk leveren. Ik ben verantwoordelijk voor de installatie en alle technische vragen.

Waarom u moet kiezen voor Ledlicht totaal:
Onafhankelijk bedrijf

waardoor altijd het beste product voor uw situatie

Altijd de beste prijs - kwaliteit verhouding
Korte lijnen binnen familiebedrijf
Kwaliteit & tevreden klanten staan bij ons op 1
Altijd een plan en installatie volgens de geldende regelgeving
Alles onder 1 dak van ontwerp tot afgeleverde installatie

Ook deskundig LED licht advies nodig?

Vraag om een GRATIS en geheel vrijblijvend advies

Back To Top